Cursuri Limba Germană Nivele A1 și A2 | 6-14 ani

Kinder Kultur Haus invită copiii la cursuri de limbă germană intensiv pentru grupe de 6-7 ani, 8-10 ani, 11-14 ani și adolescenți.

Știm cât este de important pentru copiii acestei generații să inteleaga și să se poată exprima într-o limbă de circulație internațională. Germana a fost mereu o limba cu tradiție în învatământul românesc, dar în zilele noastre ea are o valoare extraordinară datorită multitudinii de companii care aleg să vină în România și oferă joburi extrem de atrăgătoare tinerilor care au cunoștințe de limbă germană. De aceea învățământul susține astfel de punți de legătură prin programe de schimb între elevi și studenți, dar și burse de studiu în Germania*, Austria și Elveția pentru vorbitorii de limbă germană.

Germana oferă avantajul, conform studiilor neuroștiințifice**, că structurează creierul copilului și creează noi conexiuni neuronale care îl ajută să aibă o gândire logică performantă și îi dezvoltă abilități de rezolvare a problemelor.

O ședință de limba germană la KinderKulturHaus începe cu un scurt exercițiu fizic de eliberare a energiei neconsumate și de concentrare asupra noului subiect din acea zi. Scurte întrebări din lecțiile precedente aduc înapoi cursantul într-o atmosferă bună de recapitulare.

Urmează apoi 40 de minute de introducere în noua temă, în care elevul va afla noi informații pe care le va reaplica în ultima parte a ședinței prin activităti centrate pe funcțiile senzoriale, exersarea și aplicarea vocabularului prin jocuri de rol, activități în echipe, cântecele, povestiri, activități practice precum desen, construcție sau lucrul manual, activități la tablă interactivă aplicate prin softuri speciale de învățare a limbii germane.

  • Curs practic de limba germană pentru începători, copii 6 ani + și elevi de toate vârstele, ulterior ei formează grupe pe categorii de vârstă.
  • Cursul de limba germană se împarte în 3 module: A1.1, A1.2, A1.3. Fiecare modul cuprinde 30 de lecții, în total 60 de ore.
  • Lecția dureaza doua ore și ne întalnim de doua ori pe saptamana, fie lunea și miercurea, fie marțea și joia ( zilele de lecții de limba germană se configurează în funcție de disponibilitatea majoritații copiilor înscriși).

Costuri: 1500 lei/modul, suma achitabilă în 4 transe egale de 375 lei/luna.*

*După prima săptămână de participare la lecțiile de germană organizate de noi, cursantul se poate răzgândi, și va ceda locul altui cursant. Astfel i se va restitui întreaga sumă achitată.

Pentru mai multe detalii și înscriere puteți intra AICI


0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut