Galele circului ediția A XIV- A

Circ&Variete Globus București vă invită de la jumătatea lunii februarie la Galele Circului Ediția A XIV- A, un spectacol grandios, plin de adrenalină, zâmbete și animale exotice.

Veniți să vedeți un spectacol magic al poveștilor cu dromaderi, papagali, cai, rinoceri, girafe, zebre si căței, dar și cu cele mai senzaționale acrobații. În fiecare sâmbătă de la ora 15:00, iar duminica de la ora 11:00 și de la ora 15:00.

Dresură de dromaderi, elefanți, zebre, cai albi, papagali, acrobație și nu în ultimul rând numere interactive de comedie au deschis sâmbătă seara premiera celei de-a XIV-a ediții a Galelor Circ&Variete Globus București, un spectacol devenit deja o tradiție și care va avea loc timp de o lună.

Astfel, mai bine de trei ore, spectatorii au asistat la un „best of” de excepție, unul dintre numerele care au ținut publicul în suspans fiind „Roata morții”, susținut de soții Orzan, unii dintre cei mai consacrați acrobați „zburători” din România. Micii spectatori au avut ocazia să „socializeze” cu Marco, o girafă foarte prietenoasă, în vârstă de cinci ani, care provine din Italia. Un alt număr impresionant a fost dresura de zece cai albi în libertate, coordonat de Mario și Yvette Bellucci.

Adriana Folco a prezentat celor mari și mici doi elefanți, care au venit cu ea din Germania, într-o dresură foarte rapidă, fiul ei, Amedeo — doi dromaderi, iar Alessandro Bellucci a venit în fața publicului alături de un simpatic rinocer.

„Numărul de frânghie, care este un număr foarte deosebit, cu elemente tehnice foarte dificile, a fost cu adevărat de senzație”, a arătat prezentatoarea Camelia Lazăr.

Un număr special a fost și cel de echilibristică în mâini executat de Robert Lagroni pe o motocicletă cu care a intrat de altfel în arenă. Trupa Almas România a întruchipat cele șapte muze, într-un spectacol de balet, iar frații Gherasimenko din Ucraina — clovnii — au oferit originale numere de comedie cu participarea publicului.

„În principiu, când s-a născut conceptul acesta de gale ale circului Globus era gândit ca un spectacol concurs. (…) Acum facem spectacol de gală, în sensul că vrem să fie crema numerelor de circ de care dispunem la ora actuală. Încerc cu fiecare nou spectacol să creez în mintea spectatorilor noștri, care vin în număr mare să ne vadă, un orizont de așteptare. Adică aș dori să-i fac să se gândească să vină și la următorul spectacol — că sigur va fi mai nou decât precedentul, mai bun. Și cred că am și reușit deja, sunt la al treilea spectacol pe care l-am pus aici în scenă la Circul Globus. Sunt numere care, din păcate sau din fericire, nu se pot lucra cu lonja de siguranță”, a declarat pentru AGERPRES directorul Circ&Variete Globus, Victor Coman, cel care a conceput spectacolul.

El a arătat că acest show va dura doar o lună, după care va urma o nouă producție, care se va numi „Cei trei mușchetari”.

„Doar până la 13 martie beneficiem de animalele exotice din Italia și din Germania. După acest spectacol, însă, imediat, facem un spectacol al nostru care se va numit ‘Cei trei mușchetari’, pentru că avem un număr de acrobație pe cai cu artiștii Circului Globus, vom avea dresură de cai în libertate, de tigri, de cămile, de ponei, comedie cu cai, papagali, maimuțe. Sunt sigur că va fi un spectacol la fel de interesant ca și acesta”, a detaliat Victor Coman.

Managerul Globus a subliniat că este vorba de foarte multă muncă, dar și de tot atâta pasiune.

„E vorba de foarte multă muncă, dar este o meserie care oferă atât de multe satisfacții! Pe fiecare dintre ei, dacă l-ai întreba ce va face, dacă ar fi să ia viața de la început, ar spune ‘artist de circ’. Eu însumi, dacă aș putea să iau viața de la început, m-aș face artist de circ”, a mărturisit Victor Coman.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut