Munchhausen

Un moment unic în istoria Festivalului Internațional „George Enescu” va avea loc pe 16 septembrie, odată cu prezentarea, pentru prima dată în cele 22 de ediții, a unui spectacol dedicat copiilor și tinerilor – „Munchhausen – Stăpânul minciunilor”, producție a Operei Comice pentru Copii, compusă de Dan Dediu și regizată de Cristian Mihăilescu.

„Entuziasmul și tenacitatea regizorului Cristian Mihăilescu, care timp de doi ani a insistat să iau în considerare o nouă ‘recitire’ a operei mele, căreia să îi dea o viziune imagistică hi-tech, după cum i s-ar potrivi subiectului acestei opere în epoca noastră, au fost cele două motoare ale spectacolului. Povestea lui Munchhausen, mai actuală ca oricând în era computerului, Internetului și a comunicării instantanee prin smartphone, epocă multimedia stratificată imagistic, a captivat încă de la început întreg colectivul, care a reacționat prompt, creativ și profesionist. O operă pentru mici și mari, pentru copii și adulți, pentru optimiști și pesimiști”.

Dan Dediu, compozitorul și dirijorul operei.

Program

Ziua Ora
01/04/2016 de la 17:00
02/04/2016 de la 19:00
03/04/2016 de la 19:00

Bilete individuale

Tariful pentru bilete individuale este valabil la toate spectacolele și este împărțit în 3 categorii:

Zonă Rând Preț
parter 1 – 9 25 lei
parter 10 – 16 20 lei
balcon 1 – 7 15 lei

Bilete pentru grupuri organizate

Tariful pentru grup organizat este de 15 lei, valabil doar pentru spectacolele din timpul săptămânii, achiziționate prin departamentul Organizare Spectacole și INCLUDE TRANSPORTUL DUS-ÎNTORS de la orice unitate de învățământ de pe rază.

Comenzi online pe bilete.ro.

 


0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut