HAPPY FAMILY & KIDS play, fun, learn

Eveniment HAPPY FAMILY & KIDS play, fun, learn

Sâmbătă 2 Martie, orele 10:30-13:30 la Ambasad’Or Play, str. Aromei nr 96, sector 2, București sărbatorim “Ziua mamei” cu o porție zdravănă de distracție, de voie bună și încântare.

Spațiul de joacă este special amenajat pentru cei mici – tobogane, piscine cu bile, cuburi pentru construcție, jucării colorate, Fussball, Nintendo wii, Air hockey, simulatoare de mașini sunt doar câteva din atracțiile care vor oferi copiilor divertisment și experiențe de neuitat. Pentru părinți, am pregătit cele mai confortabile zone de lounge, un cadru prietenos pentru o dimineață de relaxare, socializare și informațîi utile.

Vă intâmpinăm cu o cafea bună din partea gazdei noastre, Ambasad’Or Play, asortată cu delicioase madeleine și biscuiți cu ovăz oferite cu mare drag de partenerul principal al evenimentului – brutăria Pain Plaisir!

Apă minerală naturală plată oligominerală Aquatique, recomandată pentru întreaga familie susține magia jocului.

Christian Tour, lider pe piață de turism ne oferă amintiri și experiențe de neuitat, vom călatori împreuna în destinațîi de vis!

Asevi – produse de curătenie ne vor împrospata casă cu parfum îmbietor și îi vor da strălucirea mult dorită.

Sloop ne va întâmpina cu un boost de vitamine pentru o sănatate de fier.

Sano Vită ne va îndulci dimineața cu un deșert din fructe uscate, semințe și nuci.

Designerul Florin Burescu ne va povești cum dorul de copilărie a fost sursă de insipirație pentru lansarea colecției Anais Sabbagh.

IT Kids, agenția de modelling și artă pentru copii ne va încântă cu un spectacol de modă oferit de micuțîi talentați, purtând ținute cool, de primavară.

Am creat un spațiu dedicat workshop-ului de artă pentru copii: vom decora împreună “mărțisoare dulci” – biscuiți în formă de floare de la Pain Plaisir și le vom oferi în dar mămicilor.

Pentru că ne place să dăruim, să împărțim bucurie, pentru că ne dorim să fim cu toțîi #HAPPY, în cadrul evenimentului vă vom încântă cu noutăți:

· „nou în business” – antreprenori la nivel de start-up pe care îi promovăm și le oferim expunere: Ilona Andreoiu – fashion designer

„copii talentați” – tinere talente în muzică, artă, pictură vor fi invități să se prezinte, să expună – Andreea Androne, 9 ani, expoziție lucrări Fimo
„voluntari în joacă” –copii care ne ajută în cadrul evenimentului și, alături de noi, își folosesc în mod constructiv toată experiența – de exemplu, aranjează materialele pentru proiectele de artă
„acțiuni sociale” – printre invități vor fi 5 copii de la Hospice Casă Speranței care se vor bucură de o zi de poveste într-un spațiu de joacă minunat.

Vă asteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem și să petrecem o dimineața de poveste!

Mulțumim partenerilor evenimentului pentru implicare și suținere!

Partenerul principal al evenimentului: PAIN PLAISIR

Parteneri: Aquatique, Asevi, Pons.ro, Christian Tour, Sano Vită, Sloop, IT Kids, Ilona Andreoiu – fashion design studio, Learn With Music, Salina by ABC, Acvatic bebe.

Parteneri media: Qbebe, eva.ro, OK!Magazine România, Click pentru femei, Revista Copii și Părinți, acasă.ro, kidsout.ro, Aminatomescu.ro, Pisica pe sârmă, Meseria de părinte.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut