Împreună, soluții de joacă și iubire la probleme mici și mari

Cea mai așteptată carte a toamnei de către copii mici și mari –  Împreună, soluții de joacă și iubire la probleme mici și mari – a fost lansată de curând! Noile aventuri ale micuței Ema și ale familiei ei sunt gata să stârnească hohote de râs celor mici și celor mari!

Cartea Împreună, soluții de joacă și iubire la probleme mici și mari, este cea de a treia din seria care o are pe Ema drept personaj principal, după Te iubesc orice-ai face și Mami, e gata, ambele lansate în 2016, cu vânzări record.

Cartea este scrisă de Ioana Chicet Macoveiciuc, autor de carte și de blog (printesaurbana.ro), ilustrațiile aferente aparținând Laviniei Trifan, care desenează pentru copii de mai bine de 15 ani.

Lectura recomandată ne întâmpină cu zece episoade simpatice cu soluții de dialog și joacă la tot atâtea situații problematice care apar în viața celor mici. De exemplu, nașterea unui frățior. Sau începerea grădiniței. Ori statul în scaunul de mașină, confictele cu copii războinici, crizele de furie, spălatul pe dinți sau adormitul seara.

Problemele menționate sunt extrem de comune printre copii, astfel că orice părinte s-a confruntat sau încă se confruntă cu ele. Astfel, este posibil ca uneori să ne simțim depășiți de situație, neputincioși și să avem nevoie de un sfat, un exemplu concret și de efect, pe care să încercăm să-l aplicăm. Exact asta ne oferă și cartea Împreună: metode grațioase prin care să depășim aceste hopuri, însoțite de glume și iubire, astfel încât, la final, familia ajunge să se bucure de timp frumos împreună.

Cartea a fost publicată la editura Didactica Publishing House și poate fi achiziționată online, de pe site-ul editurii, la un preț accesibil!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut