Acvamania

Tura de caiac pentru mămici şi pici

Plimbarea cu caiacul este o activitate uşor de învăţat şi este mega-distractivă, indiferent de vârstă. Iar sporturile nautice inspiră conectare, muncă în echipă şi bună comunicare. Aşa că vă propunem un curs de caiac inedit, pentru mămici şi pici. La început ne vom cunoaşte mai bine prin câteva jocuri distractive. După ce am făcut încălzirea, instructorii noştri vă vor învăţa c… »
Continua

Cursuri de caiac pentru copii

Copiii adoră apa. Iar plimbarea cu caiacul este o activitate uşor de învăţat şi este distractivă, indiferent de vârstă. Noi am gândit pentru ei un curs rapid de iniţiere în manevrarea caiacului. Timp de o oră , instructorii noştri brevetaţi BCU (British Canoe Union) îi vor învăţa competenţele de bază necesare pentru a controla un caiac sau o canoe şi apoi vom străbate împreună … »
Continua

Curs caiac părinte – copil

Plimbarea cu caiacul este o activitate uşor de învăţat şi este mega-distractivă, indiferent de vârstă. Iar sporturile nautice inspiră conectare, muncă în echipa şi bună comunicare. Aşa că vă prounem un curs de caiac inedit, părinte plus copil. Timp de o oră , instructorii noştri brevetaţi BCU (British Canoe Union) vă vor învăţa competenţele de bază necesare pentru a controla un… »
Continua

Tura de caiac părinte-copil

Plimbarea cu caiacul este o activitate uşor de învăţat şi este mega-distractivă, indiferent de vârstă. Iar sporturile nautice inspiră conectare, muncă în echipă şi bună comunicare. Aşa că îţi propunem o tură inedită, părinte-copil. După o zi obositoare la birou te bucuri de clipe de deconectare şi relaxare şi de un apus de soare de poveste. Pe scurt: – ne vedem la 20:00 în parc… »
Continua

Şcoala Piraţilor 8-12 august

La Şcoala Piraţilor, copiii între 6 şi 14 ani pornesc într-o aventură de 5 zile în care învaţă cum să facă faţă provocărilor vieţii. Orarul şcolii piraţilor: de luni până vineri, de la 9:30 la 13:00. 09:00-09:30-preluăm piraţii în parc de la părinţi sau bunici 09:30-10:30 – explorăm lacul Mogoşoaia la cursul de caiac 10:30-12:00 – luăm porţia de distracţie în parcul acvatic sau… »
Continua

KidsOut