AR Studio

Parents NightOut la AR Studio

Te-au înnebunit proprii copii? Vrei să ieși din casă? Adu-i la noi! Relax! Ne facem de cap separat! 🙂 Voi în oraș, noi la AR Studio! Când? Vineri și Sâmbătă de la ora 20:00 la ora 23:00 Unde? În Str. Banul Antonache, Nr. 51, et.5 Rezervări? La numarul de telefon 0751/025.671 Preț? 150 Lei/copil Mai multe detalii puteți găsi pe www.ar-studio.net   … »
Continua

Magic Show la AR Studio

Verdini Magical Entertainment Când? Sâmbătă 27 octombrie Ora? 15:00 Unde? Str. Banul Antonache, Nr. 51 – etaj 5 Rezervări? La 0751/025.671 Preț? 55 lei Vârsta? 4 + ani Mai multe detalii puteți găsi pe www.ar-studio.net … »
Continua

Dad & Son Day la AR Studio

Există activități care întăresc relația dintre Tată și Fiu. Tirul cu arma este o astfel de activitate, o activitate a lor! Asistați de un armurier, tatăl și fiul testează replici ale armelor reale, fac cunoștință cu noțiuni teoretice și accesează o colecție întreaga de jocuri Laser AMMO. PS: Timpul petrecut cu fiul tău contează! 🙂 Intră pe site www.ar-studio.net și află mai mul… »
Continua

Disco la AR Studio

Desi putini copii si adulti cunosc istoria dansului, totusi foarte multa lume adora dansul! La discoteca organizata de AR Studio copiii afla lucruri interesante despre aparitia dansului, descopera stilurile de dans, se implica in jocuri amuzante, canta si…danseaza! Când? Duminică de la 16:00 la 19:00 Unde? La AR Studio în Banul Antonache, Nr. 51, et.5 Rezervări? La numărul de … »
Continua

Atelier de Painting la AR Studio

Este uimitor cand orice obiect poate fi transformat intr-un instrument de pictura. Periutele de dinti, lumanarile, sapunul, betisoarele cu vata…, toate devin ustensile in asimilarea unor tehnici importante din pictura. Cei mici sunt fascinati de tehnica monotip, tehnica cu apa sau pictur cu ceara. La acest workshop ne luam ramas bun de la anotimpul toamna, anotimp bogat in culo… »
Continua

Workshop Origami la AR STUDIO

Oamenii de stiinta au demonstrat ca la nivel cerebral nu exista nicio diferenta intre a juca sah si a face origami. Efortul in plus la origami tine de motorica fina. Cert e ca in timp plierea hartiei a ajuns un domeniu asociat fie cu arta, fie cu matematica. La AR Studio workshop-ul de origami este un instrument de cunoastere si relaxare. Descoperim curiozitati despre animale,… »
Continua

YOGA FAMILY

De cate ori rutina nu ne lasa nici macar 5 minute pentru o activitate in familie, 5 minute pentru imbratisari, glume, miscare si povesti? Ora de Yoga Family ii apropie si mai mult pe copii de parinti. Cei mici sunt fascinati sa stie ca aceasta ora e doar a lor, iar tati nu mai sta cu nasul in calculator si mami in sfarsit se poate bucura de “luxul” de a nu raspunde la telefon. … »
Continua

Curs de TIR SPORTIV

Anunț de interes pentru PĂRINȚI, COPII și BUNICI …altfel spus, oameni de toate vârstele dornici să încerce ceva NOU Ce ziceți de un curs de TIR SPORTIV? Tirul Sportiv este un sport care poate fi perceput atât ca mijloc de relaxare, cât și ca un exercițiu al minții. În cadrul poligonului virtual, cursanții își vor dezvolta atenția și capacitatea de concentrare…. Pent… »
Continua

Workshop interactiv de ELECTRONICA

Workshop interactiv pentru copii (7+) Învățăm ce este electricitatea, la ce ne folosește multimetrul, cum alimentăm un circuit electric dintr-o baterie, cum să construim un dimmer de lumina… și ne amuzăm folosind aplicațiile Little Bits. Pentru mai multe detalii și rezervări puteți suna la 0751 025 671 sau puteți intra pe www.ar-studio.net … »
Continua

Atelier de traforaj și pirogravură

Atelier manual de traforaj și pirogravură pentru copii (7+) Traforăm și pirogravăm forme geometrice. Creăm diverse jucării folosind instrumente de marcă, Pebaro. Suntem mici arhitecți – proiectăm și construim! Facem cunoștință cu instrumente, unități de masură și învățăm să prelucrăm lemnul într-un mod creativ! … »
Continua

Povești din Chimie. Acizi și Baze

Un atelier fascinant de chimie🔬adresat copiilor cu vârstă 6+  Alături de profesori 👩🏼‍🏫cu experiență vom realiza experimente interesante și…de-a dreptul efervescente. 💥💨⚡️ Cu ajutorul unor indicatori de PH vom descoperi care dintre soluțiile găsite în bucătăria noastră sunt acide și care sunt bazice. Ap… »
Continua

Atelierul de Chimie

Chimia este pe placul copiilor atunci când este explicată prin…joc! Exact asta vom face sâmbătă încercând să definim și să înțelegem ce sunt POLIMERII. ⁉️ Va întrebați dacă se mănâncă?…cum arată, dacă au colți sau ba? Aflați toate acestea în cadrul atelierului „Chimia pe înțelesul celor mici!”. Vă așteptăm la AR Studio Sâmbătă la 12:30 ech… »
Continua

KidsOut