Pescariu Sports & Spa

Cursuri Mini Tenis – Pescariu

Mini Tenis Practicarea tenisului în mod organizat face bine copilului dumneavoastră din mai multe puncte de vedere. Înainte de toate, reprezintă o modalitate naturală şi plăcută de a face exerciţii fizice în mod regulat. În plus, copilul dobândeşte sau îşi perfecţionează aptitudini variate, printre care aceea de a lucra în grup, totodată antrenându-şi spiritul competiţional. Te… »
Continua

Cursuri de Înot – Pescariu

Cursuri de Înot 4 – 13 ani Învăţaţi-va copiii să înoate – această este cea mai bună cale de a va asigura că vor creşte puternici şi că vor fi nişte înotători încrezători. La Clubul Pescariu Sports & SPA, suntem convinşi că înotul pentru copii este o modalitate foarte bună de a întări legăturile de familie şi de a va menţine sănătoşi şi în formă. Cursurile pentru copii… »
Continua

Bricks 4 Kidz

Săptămâna aceasta au început activităţile la centrul de creativitate Bricks 4 Kidz din incinta clubului Pescariu. Detalii şi înscrieri la bucharest@bricks4kidz.com, 0771.172.114 sau accesând: https://ro.bricks4kidz.com/index.php… Bricks 4 Kidz este un concept de educație creativă prin care copiii învață, construiesc si se joacă cu piese LEGO®. Educația prin joc are la bază kit… »
Continua

KidsOut