Sala Polivalentă

Baby Expo

BABY EXPO, cea mai mare sărbătoare a Gravidelor şi a Bebeluşilor, îşi deschide porţile în zilele de 22-23-24-25 Septembrie la Sala Polivalentă din Bucureşti. Timp de 4 zile, părinţii sunt invitaţi să testeze şi să cumpere cele mai noi şi interesante produse pentru cei mici, la preţuri speciale. … »
Continua

Gașca Zurli – Turneu Naţional

O super producţie, un spectacol unic în care sunetul şi luminile sunt la nivelul show-urilor internaţionale. Cu spectacolul ZECE ZURLI, Gaşca Zurli marchează împlinirea celor 10 ani de Zurli în România. În acest show apar toate personajele atât de iubite de copii iar producţia vine cu cântece şi personaje noi. Biletele se găsesc online pe www.eventim.ro și la magazinele partene… »
Continua

Gașca Zurli – Hai la masă! ( București )

Gașca Zurli – Hai la masă! ( București ) – Pe 3 octombrie, Gașca Zurli pleacă în turneu! Cele mai îndrăgite persoanaje din România vor ajunge în această toamnă în 10 orașe, cu cel mai nou spectacol al trupei – „Hai la masă!”. BUCUREȘTI, 25 OCTOMBRIE – SALA POLIVALENTĂ, ORA 19.00 Biletele se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro și de la mag… »
Continua

Baby Expo 2017 – Ediția de toamnă la Sala Polivalentă

Îți dorești să descoperi, să testezi și să cumperi cele mai noi produse pentru copii, la prețuri speciale ? Atunci BABY EXPO 2017 este destinația ta ! Evenimentul se desfășoară în intervalul 21-24 septembrie 2017, Sala Polivalentă București. Orar – Joi 21 Septembrie : 10:00-19:00 – Vineri 22 Septembrie : 10:00-19:00 – Sâmbătă 23 Septembrie : 10:00-19:00 –… »
Continua

Alice în Țara Minunilor – pe gheață

Sala Polivalentă se transformă în “ţara minunilor”. Dar cine va fi Alice? Orice poveste începe cu “A fost odată că niciodată”. La fel începe şi povestea noastră, cum ar putea să fie altfel? De fapt, nu e nimic special. Este vorba despre “Alice în Ţară Minunilor”, aşa cum o ştim cu toţii de când eram mici sau aşa cum le-o descoperim acum piticilor din vieţile noastre. Staţi puţi… »
Continua

Alice în Țara Minunilor – pe gheață

Alice în Țara Minunilor – pe gheață: Sala Polivalentă se transformă în “țara minunilor”. Dar cine va fi Alice? Orice poveste începe cu “A fost odată ca niciodată”. La fel începe și povestea noastră, cum ar putea să fie altfel? De fapt, nu e nimic special. Este vorba despre “Alice în Țara Minunilor”, așa cum o știm cu toții de cânnd eram mici sau așa cum le-o descoperim ac… »
Continua

Poveste de Crăciun la Sala Polivalentă

Haideți la cel mai spectaculos eveniment de sărbători! Opera Comică pentru Copii ne așteaptă cu emoție la spectacolul Poveste de Crăciun la Sala Polivalentă. Joi, 14 decembrie 2017, de la ora 19:00. Poveste de Crăciun este un spectacol mozaic, în regia lui Cristian Mihăilescu, ce reunește pe scena Sălii Polivalente nume mari din artele spectacolului și nu numai. Publicul va ave… »
Continua

Gașca Zurli – Lumea lui Mulțumesc (București )

Gașca Zurli – Lumea lui Mulțumesc (București ):  Gașca Zurli prezintă, în premieră natională, spectacolul LUMEA LUI MULȚUMESC. Este cea mai nouă producție marca Zurli, prin cea mai iubită trupă pentru copii, din România își propune să-I învețe pe copii valorile prieteniei. Biletele s-au pus în vânzare și sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Ma… »
Continua

BABY EXPO sustine si promoveaza Brandurile Creative si Proiectele Romanesti!

De 17 ani, BABY EXPO continuă tradiția de a prezenta în premieră pe piața din România, cele mai în voga produse, menite să ușureze viața de părinte și să ofere confort copilului : articole pentru nou-născuți, puericultura mica și mare, jocuri și jucării, îmbrăcăminte și încăltăminte, mobilier și decorațiuni, produse alimentare și de igienă, cosmetice, vestimentație pentru gravi… »
Continua

KidsOut