O vară cu Isidor

Și ce dacă vacanța e pe sfârșite, poveștile pline de aventură și voie bună sunt binevenite, indiferent de anotimp sau vârstă. De data aceasta, vă propunem o poveste ancorată în actualitate, dar care respectă toate ingredientele unei lecturi pe cinste: O vară cu Isidor de Veronica D. Niculescu.

Eroina poveștii este o fetiță de 13 ani din București. Văzând la televizor știrea despre moartea cimpanzeului, veteranul de până atunci al grădinii Zoo de la Băneasa, fetița se hotărăște să-l salveze pe condorul Isidor, devenit acum cel mai bătrân locatar al grădinii.

Dar ce e de făcut atunci când reușești să eliberezi o pasăre care nu mai știe să zboare? Din dorința de a face un bine noului său prieten, fetița aduce condorul chiar în propria-i casă, unde îl ascunde pentru o vreme. În această perioadă, eroina poveștii descoperă o mulțime de lucruri fascinante despre Isidor, ulterior, cei doi luând hotărârea să fugă împreună la Sinaia.

 Ajunși într-o zonă de munte, un loc ce aduce cu casa de odinioară a condorului, fetița speră să-și învețe prietenul să zboare din nou și în acest mod să îl elibereze cu adevărat. Tot acest timp petrecut împreună nu face decât să-i apropie și mai mult pe cei doi, creându-se o conexiune extrem de puternică.

O vară cu Isidor ne invită să descoperim o poveste despre prietenie, libertate și visuri. Evident, presărată cu multă distracție și aventură.

Așadar, dacă doriți să vă încântați picii cu o poveste pe cinste, în care se vor regăsi, de ce nu, optați cu încredere pentru această carte! O vară cu Isidor a apărut în vara acestui an, la editura Polirom, și este disponibilă atât online, cât și în librării.

Lectură plăcută, vă dorim!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut