Pisicile aristocrate (The AristoCats – 1970)

Vă e dor de o aventură, în care pisicile să fie în centrul atenției? Atunci așezați-vă comod pe canapea și bucurați-vă de animația Pisicile aristocrate (The AristoCats – 1970).

Un film musical pe gustul întregii familii, acesta ne prezintă povestea unor pisici cu sânge albastru. Acțiunea se desfășoară în inima Parisului, unde o milionară excentrică, dar foarte bună la suflet, le lasă moștenire întreaga sa avere Ducesei – pisica ei din înalta societate, și celor trei pisoiași ai acesteia.

Această decizie declanșează de la sine tot soiul de aventuri și multe hohote de râs, căci lacomul majordom al femeii milioanare, pune la cale un plan meticulos de răpire pisicească. Singurii care mai pot salva situația sunt neînfricatul motan vagabond, Thomas O’Malley, și trupa lui de pisici iubitoare de jazz.

O animație care are în prim-plan unele dintre cele mai iubite animale de companie, o coloană sonoră fabuloasă și o poveste plină de umor și aventură, toate acestea se-mpletesc inedit și vă introduc cu multă iscusință și tâlc în universul pisicilor.

Animația a fost produsă de Walt Disney Pictures , în regia lui Wolfgang Reitherman, având lansarea în decembrie 1970. Este al douăzecilea film din seria de filme animate Disney, serie care a început în 1937 o dată cu Albă ca Zăpada și cei șapte pitici. De asemenea, filmul se situează ca animația clasică cu cele mai importante încasări din toate timpurile. Vocile personajelor animate aparțin actorilor Phil Harris, Eva Gabor, Liz English, Gary Dubin, Dean Clark, Sterling Holloway și Roddy Maude-Roxby.

Calitatea animației este susținută și de notele de pe site-urile de profil, precum și de comentariile utilizatorilor,  potrivit cărora povestea este una incitantă, reprezentând o sursă de distracție și voie bună pentru toți membrii familiei.

Așadar, vizionare „pisicească” vă dorim!

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut