Popeye Marinarul (1933)

Vă mai amintiți de neînfricatul și amuzantul Popeye Marinarul? Cu siguranță reprezintă unul dintre personajele iconice de desene animate, din copilăria voastră…

Împreună cu el ați pornit într-o aventură pe cinste, plină de riscuri, obstacole, dar și mult umor și faze distractive. Și să nu mai spunem că mulți dintre noi au început să mănânce spanac datorită lui Popeye Marinarul.

Astfel, dacă vreți să petreceți o după amiază plină de veselie și voie bună sau, pur și simplu, vreți să mai încercați încă o metodă prin care să-l obișnuiți pe cel mic să mănânce spanac, vizionați această animație.

Popeye a fost eroul a peste 250 de scurt metraje de desen animat, între anii 1933 – 1950. Alături de acesta ți-au făcut apariția și alte personaje populare, printre care iubita sa Olive-Oil, dar și concurentul său, reprezentant al Răului, Bluto. Pentru a face față răutăților acestuia, Popeye avea nevoie de un stimulent care a devenit celebru: miraculoasa conservă de spanac.

Deci, după cei vei privi acest desen clasic alături de piciul tău, să ai spanacul pregătit, pentru că e foarte probabil ca acesta să vrea să înfulece o porție zdravănă de spanac ca să capete putere și să fie invincibil.

Dacă totuși, nu se întâmplă asta (deși ne vine greu a crede), măcar aveți certitudinea că v-ați luat o porție zdravănă de râs.

Calitatea poveștii și mixul între nostim și aventură de care această animație dă dovadă sunt susținute și de nota destul de ridicată de pe site-urile de profil. Mai mult, comentariile celor care au vizionat acest desen animat sunt de asemenea pozitive.

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut