Prințesa Lebădă: Sub acoperire regală

Vacanța micuților se apropie cu pași repezi, astfel că trebuie să ne gândim la fel de fel de activități interesante, pentru ca aceasta să devină una memorabilă. Dacă vremea de afară nu o să ne prea surâdă, o variantă relaxantă este și mersul la cinema, unde ne așteaptă numeroase aventuri captivante. Printre acestea se numără și Prințesa Lebădă: Sub acoperire regală.

Povestea este una inedită, îmbinând două universuri care îî atrag deopotrivă pe copii: tărâmul de basm cu prinți și prințese și lumea actuală a gadgeturilor.

Astfel, animația ne prezintă eroii mult îndrăgiți într-o misiune de spionaj, sub acoperire. Pentru a reuși să-și ducă la bun sfârșit sarcina, aceștia apelează la instrumente actuale și extrem de cunoscute atât nouă, cât și copiilor: gadgeturi, costumație pe măsură și, bineînțeles, ochelari de soare. Pe lângă aceste arme, personajele din Prințesa Lebădă dețin încă un atu important: abilitatea de a face o echipă curajoasă pe cinste. Echipa menționată este ceva mai diferită, asfel că eroina noastră Alice se bucură de ajutorul primit din partea lui Lucas și din partea a câtorva necuvântătoare, fără de care misiunea de spionaj nu ar fi la fel de savuroasă.

Cu siguranță, odată ce vor viziona această animație, picii, nu doar că se vor amuza pe moment, dar vor fi inspirați pentru o mulțime de jocuri care pot fi puse în aplicare acasă: joaca de-a prinții și prințesele, joaca de-a spionii sau joaca de-a salvatorii.

Personajele extrem de jucăușe, curajoase și pline de umor nu doar că îi vor cuceri pe cei mici, dar, cu siguranță, nu vor lăsa indiferenți nici adulții.

Așadar, verifică programul animației în cel mai apropiat cinematograf și pornește cu toată familia, sub acoperire regală, într-o aventură memorabilă, alături de Prințesa Lebădă.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut