ShoShon

ShoShon susține sistemul educației românești cu programe și activități pentru copii, inovative

Unde mai mergem cu copilul? Tot la activități de genul acesta? Ce activități pentru copii sunt potrivite copilului meu? Unde să găsesc jocuri și cursuri pentru copii actuale, de calitate, nu variațiuni pe aceiași temă?

Dacă și tu ești în situația aceasta (și cu siguranță ești) și îți petreci timp căutând ceva potrivit pentru micuțul tău, caută și printre cursurile si atelierele ShoShon , intrand pe www.shoshon-edu.ro.

Știm că îți dorești, așa cum este și firesc de altfel, programe de calitate, actuale, care să țină pasul cu dinamica societății și cu educația, cu metodele folosite, măcar la nivel european.

Și, mai știm, că nu de puține ori am nimerit cu copilul la activități al căror conținut, fie era desuet, fie era prea puțin interesant pentru copil, prea dur sau dimpotrivă, prea puțin util sau eficient în educația copilului.

Shoshon – Brand românesc de educație nonformală adaptată realității

ShoShon este unicul brand din educația nonformală, care are avizul Ministerului Educației Naționale pentru multe dintre atelierele și cursurile sale, acestea fiind incluse în Calendarul Activităților Educative Regionale și Interjudețene (CAERI ) în fiecare an și printre puținii care au inclus în educația nonformală teme de educație neîntâlnite în grădinițe și școli și singurii pentru anumite teme.

ShoShon este unicul brand ce aduce educației nonformale teme noi, multe dintre ateliere și cursuri având avizul Ministerului Educației Naționale fiind incluse în Calendarul Activităților Educative Regionale și Intrajudețene (CAERI), anual.

Temele sunt de actualitate, atelierele și cursurile fiind create de o echipă de profesioniști precum pedagogi și pshohologi, ce revizuiesc periodic structura acestora pentru a fi mereu adaptate nevoilor copiilor și părinților.

Fondatoarea ShoShon, crede că acest proiect este răspunsul la nevoile copiilor și părinților

„ShoShon a fost clădit ca răspuns la nevoile noastre actuale și ale copiilor noștri. Venim să dăm părinților și copiilor instrumente educaționale SMART, esențiale pentru viața cotidiană, dincolo de materiile abordate la școală.

„Motorul” lui ShoShon, nu am fost noi cei din umbra lui ShoShon, ci chiar copiii și părinții. Ei au fost cei care ne-au spus că ne îndreptăm în direcția potrivită, prin feedback-ul lor extraordinar.

Ne-am propus și le-am promis copiilor, să le dăruim educație pentru a fi sclipitori, adaptați, inteligenți, pentru acest „azi și mâine”, acesta al secolului în care s-au născut, trăiesc și în care vor trebui să performeze. ”

Proiectul ShoShon creste frumos

Începând cu primăvara anului 2017, ShoShon este oficial pe piață însă munca la conceptul și programele ShoShon, a început încă din anul 2015, când au fost create cursuri pentru copii, activități pentru copii și pentru a petrece timp de calitate în familie, timp în care au fost analizate nevoile copiilor și părinților, dorințele lor.

ShoShon este o alegere excelentă pentru Școala Altfel şi Activităţi Opţionale în grădiniţe şi şcoli, reușind în prezent să crească prin programe actuale, inovative, adaptate fiecărui copil în parte, aducând calitate pe piața educației din România.

Descoperi. Explorezi. Experimentezi. Joacă-te!

Hai la ShoShon și alege activitățile potrivite pentru copilul și familia ta!                  

Descoperă la ShoShon

– activități și programe educaționale revizuite o dată la 6 luni;

– oameni pregătiți, implicați, și dedicați ;

– educație de calitate pentru dezvoltarea EQ – inteligența emoțională și IQ – inteligența cognitivă;

– aterierele și cursurile avizate de M.E.N.;

– programele ideale pentru Școala Altfel;

– flexibilitate – echipa ShoShon se deplasează oriunde ai nevoie de educație sau divertisment;

– echipa ShoShon se pricepe de minune să organizeze evenimente;

Explorează la ShoShon

– programe educaționale „must” pentru copilul tău, pe care nu le vei găsi în altă parte;

– jocurile și cărțile din Jokoteka ShoShon;

– Căsuța lui ShoShon curată, caldă și primitoare;

– jocuri și activități actuale;

Experimentează la ShoShon

– timp de calitate cu copilul tău;

– relaxare în familie;

– un ceai din partea casei servit cu prietenie;

– beneficiile oferite de programele și evenimentele ShoShon;

– bucuria copilului de a învăța alături de noi.

 

Joacă-te și tu la ShoShon

– joacă-te cu un sau șah sau cărți, poate un puzzle;

– joacă-te alături de copilul tău și împreună cu copilul tău;

– joacă-te cu gândurile;Jocul și joaca sunt pilonii principali ai învățării în întreaga viață!

 

Date de contact ShoShon:

 

Web: https:/shoshon-edu.ro

Facebook: ShoShonCursuri

Telefon și WhatsApp: 0774 532 232

Adresa Căsuța lui ShoShon: Str. Dunării nr. 33, sector 4, București

 

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut