Vacanță cu familia în luna septembrie

Dacă nu sunteți adepții statului la plajă cu orele și v-ați programat concediul în luna septembrie, sau poate, pur și simplu, mai simțiți nevoia unui city break, în această lună, uite câteva destinații ideale de vizitat cu familia în luna septembrie.

Destinații de familie, ideale de vizitat în septembrie

  • Londra, Marea Britanie
Londra, Marea Britanie

Londra, Marea Britanie

Dacă încă nu ați ajuns în capitala britanică, este o perioadă bună să o faceți, mai ales că sunt atâtea de vizitat! Muzeul de istorie naturală are o colecție uimitoare, care îi va fascina cu siguranță pe cei mici. Printre exponatele care le vor lua mințile, fără doar și poate, se numără dinozaurii și balenele.

Turnul Londrei și Tower Bridge vă propun o porție de istorie și vizitarea unor obiective turistice. Să nu uităm de camerele de tortură și castelul medieval.

Dacă vă doriți să vă bucurați de o super panoramă a orașului, puteți face o plimbare cu London Eye, cea mai înaltă roată de observare din lume. Sigur, asta dacă nu vă e frică de înălțime.

Alte muzee cu atracții pentru copii, programe și activități speciale pentru aceștia, sunt: The London Transport Museum, British Museum, The Science Museum sau National Portrait Gallery.

Pentru o porție de relaxare în aer liber, nu ezitați să mergeți în Green Park.

  • Barcelona, Spania
Barcelona, Spania

Barcelona, Spania

Și acest oraș este destul de darnic, astfel că vă întâmpină cu activități din belșug, pentru toată familia.

Puteți face o vizită în Parc Güell ca să descoperiți o colecție pe cât de amuzantă, pe atât de bizară a creațiilor lui Gaudi. Copiii vor iubi culorile și ineditul sculpturilor, precum și atmosfera ludică a parcului.

Dacă sunteți aventuroși din fire, optați pentru o plimbare cu telecabina. Aceasta este disponibilă pe 2 trasee: unul duce către plajă, celălalt la un vechi traseu.

Acvariul din Barcelona sau Grădina Zoologică din Barcelona sunt de asemenea recomandate, putând fi vizitate atât în prima parte a zilei, cât și după amiază.

Plajele superbe ale orașului, precum și celebrul și coloratul bulevard Las Ramblas, constituie modalități inedite de petrecere a timpului liber cu familia, într-un mod nestructurat.

  • Dublin, Irlanda
Dublin, Irlanda

Dublin, Irlanda

Dacă optați pentru această destinație, cu siguranță cei mici vor fi încântați să mergeți la Grădina Zoologică. Sigur sunt multe de văzut, mai ales dacă ne gândim că aceasta este una dintre cele mai frumoase din Europa.

Kilmainham Gaol Historical Museum este o bună opțiune, dacă vă doriți să aflați câteva informații istorice despre Irlanda.

The National Museum are și un sector de arheologie care cu siguranță îi va fascina pe cei mici. Printre exponatele disponibile în această categorie se numără corpuri mumificate sau exponate viking. Sună interesant, nu?

The Natural History Museum (a.k.a. the Dead Zoo) conține o colecție interesantă de animale, pe care copiii o vor adora.

Dacă vreți să luați o pauză de la agitația din oraș, puteți lua trenul spre Howth (către nord) sau puteți merge la Bray (spre sud). Ieșiți pe coastă, faceți o plimbare și vă jucați pe plajă.

  • Insulele din Grecia
Santorini, Grecia

Santorini, Grecia

Sunt o opțiune potrivită, mai ales dacă vreți să mai profitați de soarele de vară târzie. Iată câteva dintre frumusețile și activitățile kid-friendly, pe care insulele grecești ni le pun la dispoziție:

  • Santorini: vă întâmpină cu vederi incredibile și peisaje superbe. De asemenea, puteți face un tur al Calderei cu barca. Aceasta a fost formată în urma unei explozii vulcanice și constituie o stâncă imensă care se întinde pe toată lungimea insulei. Cei mici se pot bucura de apă și soare în parcul acvatic care se află în zonă.
  • Creta: reprezintă cea mai mare insulă din Grecia și vă oferă o gamă largă de activități. Plaje minunate, locuri istorice, sate tradiționale mici, orașe înfloritoare și drumeții pe cinste. Așa că dacă vă doriți activități și priveliști dintre cele mai diverse, Creta vă oferă câte puțin din fiecare.
  • Rhodos: are plaje minunate și un oraș vechi incredibil.
  • Naxos: cea mai bună insulă pentru familii, din toată Grecia. Plaje superbe și kid-friendly, cu o pantă ușoară și ape liniștite, de adâncimi mici. Satul principal conține numeroase restaurante, magazine și atracții.
  • Corfu: reprezintă una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei. Orașul Corfu este un oraș vechi superb și reprezintă o bază excelentă pentru explorarea insulei. Aici sunt disponibile numeroase activități pentru copii, inclusiv un parc acvatic, și câteva plaje cu adevărat superbe.

Deci, unde veți călători în luna septembrie?

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut