Vezi programul Festivalului ImPuls 2017! Se anunță evenimente inedite pentru toată familia

Dragi părinți și dragi copii, se anunță 11 zile garnisite cu muuulte spectacole, ateliere și alte astfel de evenimente pentru toate vârstele: Festivalul ImPuls 2017 este pe cale să înceapă!

Festivalul ImPuls, este organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Animație Țăndărică, în parteneriat cu UNIMA România și ASSITEJ România, în perioada 17-27 noiembrie 2017.

Ce vom găsi la ediția a XIII-a a Festivalului ImPuls

ImPuls, cel mai important festival de teatru de animație din România, vă oferă oportunitatea de a vedea 32 de spectacole din China, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Israel, Italia și România, extrem de diferite stilistic în care se combină, ingenios, ultimele tehnici în materie de teatru vizual și se folosesc mai multe tipuri de animație.

Copiii pot participa la atelierele de jocuri teatrale și construcție de marionete și la workshop-ul interactiv Micul prinț – o întâmplare, în cadrul căruia vor parcurge timp de o săptămână o serie de ateliere de lucru cu marioneta și îi vor da viață prin senzori ce le permit accesul in lumea 3D.

Un program bogat, cu multe evenimente inedite, spectacole pentru copii și pentru adulți, conferințe, lansări de carte, vizionare de filme, întâlniri între creatorii și consumatorii de teatru și, după cum spune Domnul Călin Mocanu, directorul Teatrului Țăndărică: „În mod cert un festival este o oportunitate a comunicării. Asta am și convenit cu colegii mei la întâlnirile pe care le-am avut. Comunicarea între noi, parteneriate care să ridice unele teatre, sau dacă nu le ridică, să le ajute să facă un schimb de experiență la modul concret. Adică să aducă regizori și scenografi și să lucreze împreună două teatre la un singur proiect. Avem nevoie de comunicarea internațională, network-ul, posibilitatea de a fi selectați în festivaluri.”

După cum observați, gama evenimentelor desfășurate este extrem de diversă, așa că îți recomandăm să explorezi programul complet și să alegi ceea ce este pe placul familiei!

Pentru a descoperi programul complet al festivalului, te invităm să accesezi pagina următoare!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut